— Wie ben ik?

Geboren en getogen in Raalte, uitgevlogen naar andere steden en nu weer terug naar mijn roots.
Het gebruiken van mijn stem is al begonnen toen ik een jaar of 17 was. Toen heb ik omgeroepen op paarden- en ponyconcoursen.

Tijdens mijn werk bij een lokale bank werd er ook gezegd dat ik een mooie stem heb en mocht ik het voice response systeem inspreken. Dit systeem wordt nog gebruikt en soms hoor ik collega's van die bank zeggen: ik hoorde je vandaag nog!

Van een lokale bank ben ik tijdelijk doorgevlogen naar een grote Nederlandse luchtvaartmaatschappij. Daar heb ik ook mijn stem mogen laten horen via het Passenger Adress System (dames en heren..).

Toen ik daar uitgevlogen was, ben ik teruggegaan naar de bank en terecht gekomen bij de regionale klantenservice. Bij het opnemen van de telefoon hoor ik weleens: oh ik dacht dat het een bandje was.

Bij dit werk word je veel gecoached en worden gesprekken teruggeluisterd. Daar is het op zoek gaan naar mijn passie eigenlijk begonnen. Het bewust gemaakt worden van het feit dat anderen je stem als erg prettig ervaren.

Inmiddels heb ik bij deze bank mijn eerste storingsmelding ook al ingesproken.

Ik heb een opleiding gevonden die aansloot bij wat ik wilde: mijn stem laten horen. Bij Studio Oranjeoord heb ik inmiddels twee opleidingen gevolgd en ben ik enorm gegroeid met mijn stem. Ik weet nu hoe ik mijn stem kan gebruiken en heb zoveel tips en tricks geleerd.

Door deze opleiding weet ik waar mijn passie ligt en ben ik mijn eigen bedrijf begonnen: Valpoort Vocals!